tumblr visit counter

Накратко

 

17-09-2006:

Е, тези дни нямаше нищо ново по блога, защото новините се въртяха около BaSSeiN - героите на деня.

Групата се завърна от Несебърския Поп-Рок фест '06 с четири награди:

Най-добра група, най-добра авторска композиция ("Водолей"), и два приза за най-добър инструменталист - бас китара и клавир.

BaSeiN свириха два пъти - в събота и в неделя, като получиха заслужени поздрави и аплодисменти от публиката, журито и другите групи.

Част от другите новини са, че Феста вече ще се провежда всяка година, и другия път Групата ще присъства в ролята на лауреат, и най-вероятно ще проведат самостоятелен концерт.

Най-добрата новина е предложението за продуциране от БНР; също така е отправена покана за концерт с Биг Бенда на БНР.

-

Културното събитие на седмицата беше джемчето на Трио Кресент (Шибил Бенев Трио) в Джаза. Там се строихме на първата маса, та да слушаме лекцията отблизо. Май само аз не внимавах. Постоянно си мислех как ми се наложи да слушам концерта на BaSSeiN по GSM.

Най-накрая се сефтосах зад камера в студиото. Хареса ми.

Ходих и на фирмен банкет в планината, ама няма да разказвам, че нали съм ги надушил колегите че слухтят по блога ми... да не издавам тайни... Само ще кажа че се изложих много на стрелбата с лък :( ... Виж, на преяждането с луканка се справих по-добре.

-

Цялата седмица слушам позитивни мнения за блога ми от разни хора, повечето от които непознати.

Порастнаха ми ушите.

Благодаря на всички, обещал съм да продължавам в този или по-добър дух. Сега ще ви поздравя с ентрито "Още едно доказателство, че майката природа е най-великия дизайнер, и чувството й за хумор".

Очаквайте скоро и поредните три епизода на вече легендарния Членмен, чиито фенове не ме оставиха на мира цяла седмица. Даже вече имаме Алтернативно Издание. Ходи разбери.

< НАЗАД

НАЧАЛО

(-A-)

СЪДЪРЖАНИЕ

НАПРЕД >